Шпажист Богдан Нікішин визнаний кращим спортсменом липня в Україні

Шпажист Богдан Нікішин визнаний кращим спортсменом липня в Україні

Укрінформ
Шпажист Богдан Нікішин вдруге удостоєний звання кращого спортсмена липня в Україні. Його особистий наставник Ольга Маркіна названа кращим тренером місяця.

Підводячи підсумки спортивного липня експертна комісія Національного олімпійського комітету України відзначила виступ українських фехтувальників на чемпіонаті світу в китайському Усі. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

"Перед членами Комісії стояв непростий вибір, але після детального аналізу та консультацій з Національною федерацією фехтування України, тренерським штабом збірної України з фехтування було ухвалено рішення визнати найкращим спортсменом місяця Богдана Нікішина", - йдеться в повідомленні.

Особистий наставник фехтувальника Ольга Маркіна названа найкращим тренером липня.

Бронзові медалі в індивідуальних змаганнях шпажистів Богдана Нікішина та Романа Свічкаря стали найвищим досягненням в олімпійських видах програм українських спортсменів у липні.

Для Богдана Нікішина це перша індивідуальна медаль чемпіонату світу. Напередодні досвідчений шпажист здобув "бронзу" на чемпіонаті Європи в місті Новий Сад (Сербія). За підсумками загального заліку Кубка світу український спортсмен посів другу сходинку світового рейтингу Міжнародної федерації фехтування.

Читайте також: Фехтування: українці Нікішин та Свічкар стали бронзовими призерами чемпіонату світу

Вперше звання кращого спортсмена місяця від НОК України Богдан Нікішин був удостоєний у червні 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-