Динамівці Циганков, Бойко і Шапаренко провели зустріч з уболівальниками

Динамівці Циганков, Бойко і Шапаренко провели зустріч з уболівальниками

Відео
Укрінформ
Гравці київського футбольного клубу "Динамо" Денис Бойко, Микола Шапаренко та Віктор Циганков провели спеціальну прес-конференцію, на якій відповіли на запитання уболівальників.

Півзахисник "Динамо" і збірної України Віктор Циганков під час зустрічі з уболівальниками, зокрема, заявив, що із задоволенням пострижеться наголо, якщо його команда стане чемпіоном України.

"Матчі з "Шахтарем? Ми хочемо обіграти їх і довести, що ми найкраща команда в Україні. Вважаю, при вашій підтримці і нашому настрої на гру в нас все вийде разом. Постригтися наголо? Буду радий, якщо наша команда виграє чемпіонат, із задоволенням це зроблю", - цитує Циганкова XSPORT.

Читайте також: "Динамо" зробило промо до поєдинку з "Шахтарем"

Відео з місця події:

Нагадаємо, зустріч гравців першої команди київського "Динамо" Дениса Бойка, Миколи Шапаренка та Віктора Циганкова з уболівальниками відбулася вчора, 1 серпня, в конференц-залі стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського. Поєдинок "Динамо" (Київ) – "Шахтар" (Донецьк) відбудеться 3 серпня в рамках 3 туру УПЛ. Матч пройде на стадіоні столичного НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 19.00.

На фото: В.Циганков

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-