Збірні України (U-18) з баскетболу вирушили на відбір чемпіонату Європи 3х3

Збірні України (U-18) з баскетболу вирушили на відбір чемпіонату Європи 3х3

Укрінформ
Збірні України (U-18) з баскетболу вирушили на відбір чемпіонату Європи 3х3, фінал якого відбудеться 31 серпня – 2 вересня в угорському Дебрецені. 

Чоловіча збірна України (U-18) вранці 2 серпня вирушила до італійського Барі, де виступатиме в кваліфікаційному турнірі чемпіонату Європи з баскетболу 3х3. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

До Італії разом із головним тренером команди Володимиром Журжієм вирушили Олександр Сидорук, Андрій Пошабля, Ігор Сергеєв та Володимир Шевчук.

На груповому етапі кваліфікації суперниками збірної України будуть Андорра, Німеччина, Швейцарія та Ірландія. Переможці груп одразу потрапляють на чемпіонат Європи. Другі та треті команди груп розіграють між собою дві інші путівки. Матчі проходитимуть 3-4 серпня

Жіноча збірна України (U-18) виборюватиме путівку в фінальний турнір чемпіонату Європи в угорському Сольноку. Матчі кваліфікації відбудуться 4-5 серпня. Суперники українських баскетболісток у групі - Німеччина, Швеція та Польща. Переможці груп одразу потрапляють на чемпіонат Європи. Другі та треті команди зіграють в півфіналі, переможці якого і розіграють останню путівку.

У складі жіночої збірної (U-18) у кваліфікації виступатимуть Ганна Сугак, Вікторія Федоренко, Ліка Ляшко та Вероніка Космач.

Читайте також: Баскетбол 3х3: стали відомі суперники збірної України U-18 у відборі Євро-2018

Фінальний турнір чемпіонату Європи U-18 пройде 31 серпня – 2 вересня в угорському Дебрецені. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-