Заваров: Сподіваюся,

Заваров: Сподіваюся, "Динамо" якомога швидше поверне всі свої трофеї

Укрінформ
Новоспечений працівник селекційної служби київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Заваров поділився враженнями від призначення на посаду, яке відбулося сьогодні, 1 серпня.

57-річний український фахівець Олександр Заваров, зокрема, повідомив про перші кроки на новій посаді та розповів про свою діяльність протягом останніх 30 років.

"Відчуваю певне хвилювання, адже я повернувся в рідний клуб майже після 30 років. На початковому етапі потрібно ознайомитися з особливостями роботи, все згадати, розробити програму. Сьогодні з приємним, добрим почуттям приступаю до роботи. Пізніше, коли ввійду в курс справи, зможу сказати, що саме буде входити в коло моїх обов'язків, і чим, власне, займатимуся.

Пропозиція надійшла від Ігоря та Григорія Суркісів, а я із задоволенням її прийняв. Міг прийти раніше, але повинен був вирішити певні справи, тому домовилися саме сьогодні.

Читайте також: Видатний футболіст "Динамо" Заваров отримав посаду в київському клубі

Протягом багатьох років я працював тренером і в збірній, і в клубах, часто їздив і дивився багато футболу - не тільки чемпіонату України, а й міжнародних турнірів. Тому досвід є, а працюючи з такими досвідченими фахівцями, як Веремеєв, Михайличенко, Безсонов, які знають про футбол майже все, впевнений, мені буде трохи легше. Із задоволенням допомагатиму їм на перших порах. Сподіваюся, "Динамо" якомога швидше поверне всі свої трофеї і добуватиме успіхи як у внутрішньому чемпіонаті, так і на міжнародній арені", - розповів Заваров прес-службі ФК "Динамо".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-