Гендиректор

Гендиректор "Зорі" вважає, що Ель-Буаззаті потрібно шукати собі інший клуб

Укрінформ
Керівництво луганського футбольного клубу "Зоря" незадоволене гравцями Давидом Фаупалою і Мохамедом Ель-Буаззаті.

Генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов, зокрема, зазначив, що французький футболіст Давид Фаупала і марокканець Мохамед Ель-Буаззаті "знизили вимоги до себе", а останньому він взагалі пропонує шукати новий клуб.

"Які в них перспективи в "Зорі"? Це потрібно у них запитати, перш за все. Скажу коротко: ці футболісти дуже сильно знизили вимоги до себе. Є особисті проблеми у Фаупали. Що стосується Ель-Буаззаті, то я прихильник того і буду говорити з агентами, що вже в це трансферне вікно йому потрібно шукати інший клуб.

Щодо пропущеного збору команди Фаупалою та запізненнями бразильців Сіласа і Луїса Феліпе. Зазначені футболісти оштрафовані. Я вважаю, що цілком можливо будуть отштрафовані, нехай і не в такому обсязі, й інші футболісти після ігор з "Олександрією" за невиконання установки. Зазначу, що це моя думка. З президентом я не розмовляв. Причини такої "гри" мені не пояснили. І не пояснили, чому дев'ять футболістів, які тренуються з основою і які вже виходили в матчах основи, так халатно поставилися до гри з "Олександрією" U-21. На цю тему з тренером ми теж говорили. Навіщо нам потрібен дубль, якщо ми туди відправляємо половину гравців основи? Як ми будемо ростити і виховувати футболістів? Знову шукати десь на стороні? Подібна практика в такій кількості, яка була з "Олександрією", більше повторюватиметься", - сказав Рафаїлов в інтерв’ю прес-службі ФК "Зоря".

Нагадаємо, у стартовій грі 2 туру УПЛ "Олександрія" обіграла "Зорю" з рахунком 1:0. Наступний матч "Зоря" зіграє проти одеського "Чорноморця" 4 серпня.

Читайте також: Чемпіонат України з футболу: "Шахтар" та "Десна" упевнено обіграли суперників

Становище команд після двох турів: "Шахтар" - 6 очок, "Олександрія" - 6, "Динамо" - 6, "Карпати" - 3, "Чорноморець" - 3, "Десна" - 3, "Львів" - 3, "Зоря" - 3,  "Олімпік" - 3, "Маріуполь" - 0, "Ворскла" - 0, "Арсенал" - 0.

Фото: Getty images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-