Баскетбол: тренер

Баскетбол: тренер "Черкаських Мавп" окреслив проблеми перед матчем Кубка Європи

Укрінформ
Тренер чемпіонів України баскетбольного клубу "Черкаські Мавпи" Максим Міхельсон прокоментував результат жеребкування для своєї команди на першому етапі кваліфікації Кубка Європи ФІБА.

Максим Міхельсон, зокрема, розповів про свого суперника норвезький "Конгсберг" та окреслив деякі проблеми в своїй команді.

"Зараз рано говорити про реальну силу суперника. Поки не зрозуміло, яким складом вони виступатимуть. Деякі гравці, котрі виступали у минулому році за "Конгсберг", вже працевлаштувалися у інших клубах, відтак склад значно обновиться. Зважаючи на минулий сезон - це команда з амбіціями, вона прекрасно виступала у внутрішньому чемпіонаті. Зараз радує, що ми уже розуміємо, до кого готуватися.

На сьогодні бачу дві проблеми у підготовці до цих матчів. Перша і основна - це, звичайно, втрата Ігоря Бояркіна, яка зараз змушує нас повністю переглянути стратегію у комплектації частини команди. Це, звісно, може трохи затягнути процес комплектації, тому що ті гравці, на яких ми попередньо зупинилися до травми Ігоря, у нинішній ситуації нам не підходять. І друга проблема - це дуже невдала накладка з матчами збірної України (кваліфікація до Кубка світу-2019), виходить, що ми 18 вересня лише повертаємося зі Словенії, а наступного дня потрібно вже вилітати у Норвегію на матч єврокубка. Не знаю, чому у ФІБА не врахували цей момент. Фактично можливостей якісно підготуватися до першої гри у нас майже не буде. Але нічого не вдієш, маємо той календар, який маємо. Спробуємо гідно представити Україну", - цитує Міхельсона прес-служба Федерації баскетболу України.

Читайте також: "Конгсберг" і "Лавріо" протистоятимуть українцям у відборі Кубка Європи FIBA

Нагадаємо, сьогодні, 31 липня, українські баскетбольні клуби "Черкаські Мавпи" та "Дніпро" дізналися суперників на першому етапі кваліфікації Кубка Європи ФІБА. За результатами жеребкування "Черкаські Мавпи" гратимуть з норвезьким "Конгсбергом", а "Дніпро" - з грецьким "Лавріо". Перші матчі відбудуться 20 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-