Катерина Бондаренко програла на WTA Premier у Сан-Хосе

Катерина Бондаренко програла на WTA Premier у Сан-Хосе

Відео
Укрінформ
Українська тенісистка Катерина Бондаренко зазнала поразки в першому колі турніру WTA Premier, який розпочався в американському Сан-Хосе.

Катерина Бондаренко програла Вікторії Азаренко (Білорусь) у трьохсетовому поєдинку з рахунком 3:6, 7:6 (7), 5:7. Про це повідомляє БТУ.

Матч тривав 2 години і 40 хвилин. У стартовому сеті Азаренко оформила три брейки і програла один гейм на своїй подачі. У другій партії Бондаренко лідирувала 5:2 з двома брейками, але перевагу не втримала і віддала суперниці чотири гейми поспіль. Поступаючись 5:6, Катерина відіграла два матчболи, а потім ще один на тайбрейку, щоб виграти цей сет. Вже на початку вирішальної партії тенісистки обмінялися брейками. У затяжному геймі Азаренко скористалася прихованим матчболом, після чого успішно подала на перемогу в 12-му геймі.

Відео вирішального розіграшу:

Зазначимо, що у дорослому турі суперниці провели п'ять очних зустрічей з 2005 по 2010 роки і у всіх перемога залишилася за Азаренко. Вікторія Азаренко у другому колі турніру Mubadala Silicon Valley Classic із призовим фондом $799,000 зустрінеться з лідером посіву Гарбінє Мугурусою з Іспанії.

Читайте також: Теніс: три українки візьмуть участь у парному Прем’єрі в Сан-Хосе

Українська тенісистка Катерина Бондаренко продовжить виступ в Сан-Хосе в парному розряді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-