Бокс: тренеру Олександру Хижняку офіційно вручили державну відзнаку

Бокс: тренеру Олександру Хижняку офіційно вручили державну відзнаку

Укрінформ
Олександру Хижняку - тренеру найкращого боксера світу 2017 року 22-річного Олександра Хижняка - офіційно вручили державну відзнаку, почесне звання "Заслужений працівник фізичної культури та спорту України".

Нагородження Олександра Хижняка-старшого відбулося в рамках засідання колегії обласної держадміністрації сьогодні, 27 липня. Про це повідомляє прес-служба Федерації боксу України.

"Надзвичайно приємно, коли справжні спеціалісти своєї справи отримують гідні їх старанням відзнаки. На сьогоднішній день Олександр Олександрович Хижняк своїми здобутками та відданістю роботі вже неодноразово доводив власний беззаперечний професіоналізм. Переконаний, що ця відзнака слугуватиме ще більшим поштовхом для подальших професійних звитяг. Також можу запевнити, що і Федерація боксу України продовжить створювати необхідні умови для роботи наших талановитих тренерів та спортсменів", - сказав президент Федерації боксу України Володимир Продивус.

Читайте також: Бокс: Хижняк і ще 14 українців вибороли нагороди на турнірі в Грузії

Нагадаємо, почесне звання "Заслужений працівник фізичної культури та спорту України" Олександру Хижняку було присвоєно відповідно до Указу президента України №188/2018 від 28 червня поточного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-