Іссуф Санон: У Літній лізі НБА всі намагаються добре зарекомендувати себе

Іссуф Санон: У Літній лізі НБА всі намагаються добре зарекомендувати себе

Відео
Укрінформ
44-й пік драфту НБА український вихованець баскетбольного клубу "Дніпро" Іссуф Санон поділився враженнями від перших матчів у Літній лізі НБА в складі "Вашингтон Візардс".

Іссуф Санон, зокрема, відмітив специфіку гри в Літній лізі та розповів про свої найближчі плани.

"Я був вдома, дивився драфт, у нас була різниця п'ять або шість годин. Мене обрали у другому раунді, і це було вже майже о шостій ранку. Була реклама, після реклами вже не було 44-го номера, був відразу 45-й. Потім мені дзвонить агент і говорить: "Бачив, що трапилося?". Каже, що була реклама, а в цей час мене обрали. Буквально за три хвилини мені подзвонив головний менеджер з "Вашингтона" і сказав, що бачить в мені перспективу. Я дуже зрадів, я довго цього чекав, готувався. Зараз немає такої напруги, як раніше, і зараз моя головна мета - тренування, довести усім, що я кращий. Я прилетів до "Вашингтона", мене там добре зустріли. Було тренування, усі зі мною привіталися, запитали як справи. Думаю, що це одне з кращих місць на даному етапі моєї кар'єри.

У Літній лізі така система, що хлопці хочуть себе показати і там немає таких взаємодій, як було в "Дніпрі", там немає пасів, заслонів. Там хлопці приїхали показувати себе і у них мета зарекомендувати себе в якості хороших гравців, щоб їх підписали в команду. У мене вийшло, але не зовсім так, як мені хотілося. У плані захисту вдалося", - цитує Санона прес-служба Федерації баскетболу України.

Читайте також: У Літній лізі НБА гратимуть одразу чотири українці

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, 18-річний вихованець "Дніпра" Іссуф Санон після драфту НБА, на якому "Вашингтон Візардс" обрав його під 44-м номером, зіграв за клуб у матчах Літньої ліги НБА. Після завершення турніру баскетболіст приїхав до Дніпра і на базі рідного клубу наразі підтримує форму. Наступний сезон Санон проведе у словенській "Олімпії", до складу якої він перейшов у ході минулого чемпіонату саме з "Дніпра". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-