Бабич:

Бабич: "Маріуполю" не вистачило європейського досвіду

Укрінформ
Головний тренер українського футбольного клубу "Маріуполь" Олександр Бабич прокоментував нічийний результат у поєдинку зі шведським "Юргорденом".

Олександр Бабич, зокрема, відмітив чудову атмосферу на стадіоні Tele2 Arena і правильну тактику своєї команди, але в кінці гри не вистачило європейського досвіду.

"В першу чергу, хотів би відзначити чудову атмосферу на стадіоні, уболівальників, суперника. Дуже багато позитивних емоцій.

Що стосується гри, то ми вибрали правильну тактику - грали з трьома центральними захисниками. Ми розуміли, що суперник дуже багато гратиме верховими і довгими передачами. Завдання було - зіграти перший м'яч. В кінці гри, коли суперник пішов великими силами вперед, нам не вистачило європейського досвіду. Не змогли притримати м'яч, "посадити" суперника під контроль м'яча і закінчити гру. Але ми задоволені, рахунок 1:1. Було складно, але ми добре попрацювали. Хлопці кажуть, що багато ударів, штовхалися ліктями, кусалися. Всім дякую. Це наш перший досвід, ми з високо піднятою головою закінчили цей матч. Перший тайм ми відіграли, другий тайм буде через тиждень в Одесі", - цитує Бабича офіційний сайт ФК "Маріуполь".

Читайте також: Голкіпер "Маріуполя": В кінці гри "Юргорден" випустив "маленького динозаврика"

Нагадаємо, футбольний клуб "Маріуполь" першим з українських клубів розпочав нинішнього сезону боротьбу на євроарені. Поєдинок 2-го раунду кваліфікації Ліги Європи зі шведським "Юргорденом" маріупольці завершила внічию - 1:1. М'яч на 35-тисячній Tele2 Arena у столиці Швеції на 37-й хвилині забив Сергій Яворський. У шведів відзначився Аліу Баджі (90+4). Матч у відповідь пройде на стадіоні "Чорноморець" в Одесі 2 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-