Голкіпер

Голкіпер "Маріуполя": В кінці гри "Юргорден" випустив "маленького динозаврика"

Відео
Укрінформ
Голкіпер футбольного клубу "Маріуполь" Рустам Худжамов поділився враженнями від стартового поєдинку команди в другому раунді кваліфікації Ліги Європи УЄФА.

Рустам Худжамов, зокрема, зазначив, що команда має забитий м’яч саме на виїзді, тому результат 1:1 є "нормальним".

"Результат 50 на 50. Забили м’яч на виїзді, але не втримали переможного рахунку. Не можу сказати, напевно, більше задоволені, ніж засмучені. Ми грали на виїзді, для нас це новий турнір, тому було логічно грати від оборони.

В кінці матчу був "валідол". "Юргорден" випустив "маленького динозаврика", який стрибав, намагався всі м'ячі зняти. Можна було здогадатися, що суперник буде так грати в кінці матчу. Результат – і не поганий, і не добрий. Нормальний", - цитує Худжамов офіційний сайт ФК "Маріуполь".

Нагадаємо, футбольний клуб "Маріуполь" першим з українських клубів розпочав нинішнього сезону боротьбу на євроарені. Поєдинок 2-го раунду кваліфікації Ліги Європи зі шведським "Юргорденом" маріупольці завершила внічию - 1:1. М'яч на 35-тисячній Tele2 Arena у столиці Швеції на 37-й хвилині забив Сергій Яворський. У шведів відзначився Аліу Баджі (90+4).

Читайте також: "Маріуполь" зіграв унічию з "Юргорденом" у матчі Ліги Європи УЄФА

Відео кращих моментів:

Матч у відповідь пройде на стадіоні "Чорноморець" в Одесі 2 серпня.

Фото: ФК "Маріуполь"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-