Футбол: Юрій Вернидуб – кращий тренер 1-го туру УПЛ

Футбол: Юрій Вернидуб – кращий тренер 1-го туру УПЛ

Укрінформ
Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу (ВОФТ) підвело підсумки стартового туру української Прем’єр-ліги сезону-2018/19.

Наставник луганського футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб визнаний кращим тренером 1-го туру УПЛ.  Його підопічні зуміли обіграти маріупольців з рахунком 2:1. Про це повідомляє офіційний сайт ВОФТ.

"Початок нового сезону Прем’єр-ліги виявився дуже інформативним – ми мали змогу простежити за першими спробами втілення тренерських задумів, над якими колективи працювали під час літнього міжсезоння. З огляду на це, не все у команд вдавалося, десь над чистотою виконання переважав брак та нестача зіграності, однак в цілому ми бачимо ті тенденції, які допомагають оцінити перспективи команд у новому сезоні. Серед поєдинків туру був і матч між двома учасниками єврокубків, у якому гості – ФК "Маріуполь" – рано повели в рахунку, втім, господарі – "Зоря" – змогли переламати хід поєдинку та здобути вольову перемогу в цьому принциповому протистоянні", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Футбол: УПЛ визнала Олександра Караваєва кращим гравцем 1 туру

Юрій Вренидуб став переможцем в номінації "Кращий тренер туру" УПЛ із середнім балом 4,6:
1. Номінальний результат команди – 5
2. Труднощі в вишикуванні та керуванні підопічними – 4
3. Майстерність в роботі з кадрами – 5
4. Тренерська майстерність – 5
5. Накопичувальний критерій – 4

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-