Футбол: сьогодні збірна України гратиме за вихід у фінал юнацького Євро-2018

Футбол: сьогодні збірна України гратиме за вихід у фінал юнацького Євро-2018

Укрінформ
Сьогодні збірна України з футболу гратиме за право потрапити до фіналу юнацького чемпіонату Європи (U-19).

Суперник українців - збірна  Португалії - два роки тому виграла Євро-2017, але підопічні Олександра Петракова на нинішньому чемпіонаті УЄФА славляться тим, що не звертають уваги на титули та ім’я суперників, розбиваючи їх ігровою дисципліною, повною самовіддачею та якісною грою. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Півфінал Євро-2018 (U-19) Україна – Португалія відбудеться 26 липня у Ваасі й розпочнеться о 15.00. Фінал відбудеться 29 липня в Сейнайокі.

За підсумками Євро-2018 стануть відомі учасники чемпіонату світу 2019 року (U-20), якими стануть перші п'ять команд континентальної першості.

Читайте також: Голкіпер збірної України з футболу U-19: До фіналу лише крок, спробуємо його зробити

Нагадаємо, що перед стартом юнацького чемпіонату Європи у Фінляндії українській команді пророкували боротьбу за 3 місце у групі та спробу поборотися за путівку на чемпіонат світу. Але підопічні Олександра Петракова без розкачки взялися за справу і в першому ж турі обіграли фаворитів групи французьку збірну з рахунком 2:1. Після цього була битва з Англією (1:1) і прагматична перемога над Туреччиною (1:0), яка вивела Україну і на чемпіонат світу, і до півфіналу Євро-2018.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-