Баскетбол: збірна України зіграє з Іспанією в київському Палаці спорту

Баскетбол: збірна України зіграє з Іспанією в київському Палаці спорту

Укрінформ
Баскетбольний поєдинок між збірними України та Іспанії в рамках другого раунду відбору на чемпіонат світу-2019 пройде в київському Палаці спорту.

14-го вересня чоловіча національна збірна України з баскетболу на своєму майданчику прийме збірну Іспанії. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Матч проти триразових чемпіонів Європи стартує в київському Палаці спорту о 19.00. Квитки на знакову гру збірної України з’являться у продажу 26-го липня.

Зазначимо, що зараз іспанці лідирують у кваліфікаційній групі. Україна теж має шанси зіграти на другому для себе (після 2014-го року) чемпіонаті Світу. Важливим кроком задля цього є успішний виступ у другому етапі кваліфікації, де наша збірна зіграє по два матчі з командами Іспанії, Словенії та Чорногорії. Очки, здобуті на першому етапі змагань проти Туреччини, Латвії та Швеції, зберігаються.

Зараз українська збірна має 3 перемоги і 3 поразки та ділить четверту сходинку турнірної таблиці з Чорногорією. На чемпіонат світу 2019 року вийдуть три команди з групи.

Читайте також: Баскетбол: став відомий розклад ігор збірної України у 2 раунді відбору на чемпіонат світу-2019

Розклад матчів збірної України:
14 вересня. Київ, Палац Спорту. Україна – Іспанія
17 вересня. Чорногорія – Україна
29 листопада. Україна – Словенія
2 грудня. Іспанія – Україна
22 лютого. Україна – Чорногорія
25 лютого. Словенія - Україна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-