Тренер українских футболістів U-19: Португалія має перевагу, але ми поборемося за фінал

Тренер українских футболістів U-19: Португалія має перевагу, але ми поборемося за фінал

Укрінформ
Головний тренер юнацької збірної України U-19 Олександр Петраков прокоментував матч групового турніру із Туреччиною (1:0) на Євро-2018 у Фінляндії та зазирнув у найближче майбутнє.

Він, зокрема, зазначив, що суперник української збірної у півфіналі турніру Португалія має дуже сильний склад, повідомляє прес-служба ФФУ. 

"У грі з Туреччиною хлопці знову проявили себе в усій красі, молодці. Окрім Булеци, двічі міг відзначитися Супряга. Хоча видно було, що втома накопичилася суттєва. У нас не такий вже й великий кадровий потенціал. Багатьом ще не вистачає досвіду матчів такого рівня. Тим не менш,  будемо боротися за вихід до фіналу, це я обіцяю. З Португалією за вісім років роботи в юнацьких збірних я ще не зустрічався. Про силу команди свідчить хоча б той факт, що цей колектив два роки тому ставав чемпіоном Європи серед 17-річних. У португальців зіграна команда, багато індивідуально сильних футболістів. Ця збірна практично не має слабких місць, але ми постараємося знайти, за рахунок чого можна їй протистояти", - сказав наставник.

Читайте також: Футбол: збірна України U-19 виграла групу і вийшла на Португалію у півфіналі Євро

Нагадаємо, на Євро-2018 збірна України перемогла команди Франції та Туреччини, зіграла внічию з англійцями і посіла перше місце у квартеті В. Півфінальний поєдинок наших футболістів з другою командою групи А пройде у фінському місті Сейнайокі 26 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-