Вернидуб: Дуже радий, що

Вернидуб: Дуже радий, що "Зоря" гратиме з "Брагою" у Запоріжжі

Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб прокоментував результат жеребкування, згідно з яким майбутнім суперником команди у кваліфікації Ліги Європи стане "Брага".

Юрій Вернидуб, зокрема, зазначив, що португальска "Брага" любить грати в атакуючий футбол, тому в луганської команди буде шанс перевірити себе в грі з таким серйозним суперником.  

"На жеребкуванні всі суперники були гідними. Ми готові грати. Чим вище рівень суперника, тим цікавіше. Готуватимемося відповідально. Зараз зберемо достатньо інформації. Не бачу нічого страшного. Так, суперник серйозний. "Брага" - команда, яка любить грати в атакуючий футбол. Тому буде шанс перевірити себе на рівні такого опонента.

Звичайно, краще б ми зіграли перший матч на виїзді. Я радий, що гратимемо в Запоріжжі. Сподіваюся, прийде багато вболівальників і стадіон буде повний. Що стосується мене особисто, то я півжиття прожив у Запоріжжі. Мені дуже дорогий цей край, і я буду щасливий, що 9-го серпня ми зіграємо тут на "Славутич-Арені". Уболівальникам хочу сказати одне: приходьте і підтримайте команду, а ми зробимо все для того, щоб перемогти", - цитує Вернидуба прес-служба ФК "Зоря".

Читайте також: "Зоря" зустрінеться з "Брагою" у кваліфікації Ліги Європи УЄФА

Нагадаємо, португальська "Брага" стала суперницею луганської "Зорі" у третьому раунді кваліфікації Ліги Європи УЄФА. Так у понеділок, 23 липня, вирішило жеребкування у штаб-квартирі Союзу Європейських футбольних асоціацій у швейцарському Ньйоні. Матчі цієї стадії відбудуться 9 та 16 серпня.  Перша гра пройде на полі "Зорі" у Запоріжжі, друга - у Португалії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-