Збірна України виборола 6 золотих нагород на ЧС з підводного плавання

Збірна України виборола 6 золотих нагород на ЧС з підводного плавання

Укрінформ
У Белграді (Сербія) завершився чемпіонат світу з підводного плавання.

В активі українців 6 золотих, 5 срібних та 3 бронзових медалі, а також 3-е загальнокомандне місце. Про це повідомляє прес-служба Спортивного комітету України.

Цьогорічний виступ був найкращим за всю історію участі збірної. Загалом участь у змаганнях взяли 275 спортсменів із 49 країн. Україну представляв 21 спортсмен.

Чемпіонами світу стали українці Данило Колодяжний (100 м, плавання в біластах), Олександр Одіноков (1500 м в ластах), Євген Степанчук (200 м в біластах), Олексій Захаров (800 м в ластах), Олексiй Захаров (6000 м в ластах, вiдкрита вода).

"Золото" в змішаній естафеті 4х 2000 м вибороли Евгенiя Олейнiкова, Крiстiна Мусiєнко, Олександр Одиноков, Олексiй Захаров.

Срібні нагороди вибороли Євгенія Олєйнікова (1500 м плавання в ластах), Анастасія Антоняк (200 м в ластах), Деніс Грубнік ( 400 м з аквалангом), Євгенія  Олєйнікова (800 м в ластах) та змішана команда у складі Артура Артамонова, Данила Колодяжного, Ірини Пікінер, Маргарити Смірнової (естафета 4х100 м в біластах).

Читайте також: Збірна України U-18 з синхронного плавання стала другою на ЧС-2018

Бронзовими призерами чемпіонату світу в Белграді стали Олексій Захаров (400 м, плавання в ластах), Данило Колодяжний (50 м в біластах) та естафетна команда 4х200 м в ластах у складі Єлизавети Вакаревої, Крістіни Мусієнко, Яни Трофімець, Анастасії Антоняк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-