Кличко побажав Усику перемоги: Щоб прозвучав у Москві гімн України

Кличко побажав Усику перемоги: Щоб прозвучав у Москві гімн України

Укрінформ
Київський міський голова, екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Віталій Кличко побажав беззаперечної перемоги українському чемпіону Олександру Усику, який боксуватиме у суботу в Москві проти росіянина Мурата Гассієва.

Про це Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні Олександру Усику треба отримати перемогу. Як ніколи... Ми всі розуміємо, наскільки складним буде цей поєдинок. Перш за все, психологічно. Для нього це найважливіший бій в кар’єрі. Адже йдеться про пояси WBC, WBO, WBA, IBF, а також пояс журналу The Ring, статус абсолютного чемпіона світу та кубок Мухаммеда Алі. Бажаю Сашку витримати тиск і атмосферу навколо, перемогти беззаперечно! Щоб прозвучав у Москві переможний український гімн і піднявся український прапор", - написав він.

За словами Кличка, нині всі українці вболіватимуть за Усика і очікуватимуть на перемогу.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на чемпіонський боксерський бій Усик - Гассієв

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок Усик - Гассієв відбудеться в ніч проти неділі. На кону стоятимуть не лише чемпіонські пояси обох боксерів (WBC, WBO, WBA, IBF), вакантний титул The Ring, звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі, трофей Мохаммеда Алі, але й 10 мільйонів доларів призових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-