Футбол:

Футбол: "Зоря" підписала трьох екс-динамівців

Укрінформ
19 липня підписи під контрактами з луганською "Зорею" поставили відразу три гравці: Максим Казаков, Богдан Михайличенко і Богдан Ледньов.

Про це повідомляє прес-служба ФК "Зоря".

"Півзахисник Максим Казаков уклав з нами повноцінний трирічний контракт. Що ж стосується півзахисників Богдана Михайличенка і Богдана Ледньова, то до нас вони перейшли на правах оренди строком на два роки", - йдеться в повідомленні.

22-річний півзахисник Максим Казаков починав кар'єру в київському "Арсеналі", але після розформування команди підписав контракт зі столичним "Динамо" і виступав за молодіжний склад. Був капітаном команди. Брав участь у товариському матчі за збірну України (U-19) проти збірної Грузії.

21-річний півзахисник Богдан Михайличенко у 2010-му році перейшов в київське "Динамо", за першу команду якого дебютував у 2015-му році в матчі проти "Зорі". У 2017 році виступав за кам’янську "Сталь". Також виступав за юнацькі збірні України.

Читайте також: Вернидуб: Новачки "Зорі" добре влилися в колектив

20-річний півзахисник Богдан Ледньов у 2016-му році перейшов до молодіжного складу київського "Динамо" з "Дніпра".  Брав участь в Юнацької Лізі Чемпіонів у сезоні-2016/17, де відзначився 6 голами. Залучався до ігор збірних України U-17 і U-19.

На фото: М. Казаков/dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-