Герої АТО зможуть брати участь у регулярних футбольних чемпіонатах – глава ФФУ

Герої АТО зможуть брати участь у регулярних футбольних чемпіонатах – глава ФФУ

Укрінформ
Герої АТО зможуть брати участь у регулярних чемпіонатах з футболу і готуватися до міжнародних змагань.

Про це заявив народний депутат з фракції «Блок Петра Порошенка», голова Федерації футболу України Андрій Павелко, повідомляє сайт "Солідарності".

«Слідом за першим розіграшем «Кубку нескорених», який тепер стане щорічним, Герої АТО, які отримали серйозні поранення на фронті, зможуть брати участь у регулярних чемпіонатах з футболу, футзалу та готуватися до міжнародних змагань», – зазначив Павелко.

Він наголосив, що нові спортивні проекти – спільна ініціатива ФФУ і Нацради з питань спортивної реабілітації захисників України, очолюваного уповноваженим Президента з питань реабілітації учасників АТО Вадимом Свириденком.

Читайте також: В Україні почалася друга хвиля обшуків у справах договірних футбольних матчів

«Підписаний договір про співпрацю – велика честь для ФФУ, оскільки ми зможемо охопити спортивною реабілітацією більшу кількість ветеранів АТО! Не перестаю захоплюватися силою волі цих героїчних патріотів і самим Вадимом Свириденком, який є неймовірним позитивним прикладом для своїх товаришів по службі! Вадим – активний учасник багатьох спортивних заходів, зокрема Марафону морської піхоти США, і буквально полонить своєю енергетикою і любов’ю до здорового способу життя», - зазначив Павелко.

Він додав, що герої АТО, які є учасниками спортивних заходів – яскравий приклад того, що можна подолати будь-які труднощі і перешкоди, якщо вірити в свої сили.

Фото: Павло Багмут.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-