Футбол:

Футбол: "Шахтар" презентував 5 новачків на даху ТЦ

Фото
Укрінформ
Донецький футбольний клуб "Шахтар" презентував 5 нових гравців.

Презентація новачків "Шахтаря" відбулася 17 липня на терасі, яка розташована на верхньому поверсі столичного ЦУМу. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Шахтар".

Цього літа склад "гірників" поповнили голкіпер Олексій Шевченко, півзахисники Майкон, Фернандо і Сіпріано, а також форвард Жуніор Мораес. Під час презентації новачки отримали ігрові футболки з рук головного тренера Паулу Фонсеки.

"Шахтар" презентував 5 новачків/Фото: ФК "Шахтар"

Коментуючи підписання нових гравців, головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека зазначив, що задоволений поповненням.

"Я абсолютно задоволений складом, який у мене є зараз. Потрібно розуміти, що "Шахтар" залишили ключові гравці: Даріо Срна, Фред, Бернард, Факундо Феррейра. Ми підписали нових футболістів, які перебувають зараз тут. Ми віримо в майбутнє цих хлопців. Якщо говорити про Мораес, то він дуже досвідчений виконавець, прекрасно знайомий з реаліями українського футболу. Іншим знадобиться більше часу, хоча вони адаптуються навіть швидше, ніж я очікував.

"Шахтар" демонструє особливий стиль гри. Наприклад, Фернандо вже говорив, що раніше діяв зовсім по-іншому. Новачкам потрібен час, щоб повністю адаптуватися до стилю команди. Я помітив за ці кілька тижнів, які ми працюємо разом, що всі хлопці дуже розумні і готові вчитися. Звичайно, я визначився з їх позиціями", - цитує Фонсеку офіційний сайт ФК "Шахтар".

Читайте також: "Шахтар" готується до гри за Суперкубок України з київським "Динамо"

Нагадаємо, донецький футбольний клуб "Шахтар" вступив у фінальну фазу підготовки до гри за Суперкубок України з київським "Динамо", який відбудеться 21 липня в Одесі на стадіоні "Чорноморець". Матч розпочнеться о 21.00.

Фото: http://shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-