Цуренко: Першочергове завдання - завершити рік у топ-20 рейтингу WTA

Цуренко: Першочергове завдання - завершити рік у топ-20 рейтингу WTA

Укрінформ
Друга "ракетка" України тенісистка Леся Цуренко поділилася очікуваннями від хардових турнірів у заключній частині сезону.

Леся Цуренко, зокрема, зазначила, що її головне завдання – потрапити до топ-20 рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA) і виграти мінімум ще один турнір до кінця року.

"Думаю, що першочерговим і найбільш реальним завданням є закінчення року в топ-20. І, кінцевий же, виграти ще один турнір, як мінімум. В останні роки я по одному турніру виграю, а хотілося б трошки більше. Ну а якщо це буде Premier, то буде взагалі чудово.

Є US Open, на якому я можу тільки набрати очки, тому що в минулому році програла в першому колі. Є кілька турнірів, навіть не кілька, а турнірів десять попереду, на яких я можу набирати рейтингові очки, так що, думаю, це дуже навіть реально.

Я знаю свої слабкі сторони, над чим мені потрібно працювати, що поліпшити. Я така людина, що навіть найважчі поразки сприймаю як життєвий досвід, рухаюся далі, вчуся чомусь новому, міняю себе, змінюю свою психологію, ще більше тренуюся. Цей процес - найбільше задоволення в житті", - сказала Цуренко в інтерв’ю XSPORT

Нагадаємо, за підсумками Вімблдону 5 українських тенісисток потрапили до топ-100 рейтингу WTA:
5. Еліна Світоліна (5020 очок);
39. Леся Цуренко (1295, втратила 5 рядків);
81. Катерина Бондаренко (812, опустилася на 2 позиції)
86. Катерина Козлова (774, втратила 19 рядків);
100. Даяна Ястремська (643, піднялася на 27 позицій).

Читайте також: Вімблдон-2018: Леся Цуренко не зуміла вийти до 3-го кола

На трав'яному Мейджорі лише Лесі Цуренко вдалося пройти стартовий бар'єр змагань, а Еліна Світоліна, Катерина Бондаренко і Катерина Козлова програли свої перші поєдинки в одиночному розряді.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-