Холодницький: Оголосили 11 підозр щодо участі у договірних матчах

Холодницький: Оголосили 11 підозр щодо участі у договірних матчах

Укрінформ
Керівник антикорупційної прокуратури назвав кількість підозрюваних у договірняках.

Голова Спеціальної антикорупційної прокуратури та перший віце-президент ФФУ Назар Холодницький розповів про хід розслідування справ про договірні матчі в українському футболі. Про це він повідомив в ефірі Футбол NEWS.

За словами Холодницького, у слідства вже є 11 підозрюваних, серед яких п'ять футболістів, чотири менеджера клубів і двоє тренерів. Їх імена оприлюднять після того, як провадження передадуть в суд.

«Сподіваюся, що до кінця літа побачимо перші виробництва в судах. Це не ті провадження, які повинні розглядатися роками або багато місяців. Два-три місяці цілком достатньо з тієї доказовою базою, яку ми побачили. Прізвища підозрюваних озвучать тільки після того, як складуть обвинувальні акти. Тобто, чим швидше справа дійде до суду, тим швидше стануть відомі імена фігурантів», - повідомив Холодницький.

Читайте також: Павелко про розслідування справи договірних матчів: Кільком особам вже оголосили підозри

Крім того, Холодницький повідомив, що звинуваченим в договірних матчах футболістам можуть надати другий шанс, однак тренери, менеджери і власники клубів, які свідомо займалися корупцією, не повинні згодом мати ніякого відношення до футболу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-