Фонсека: Новачки прекрасно інтегруються в колектив

Фонсека: Новачки прекрасно інтегруються в колектив

Укрінформ
Головний тренер «Шахтаря» задоволений грою команди в контрольному матчі з «Аустрією».

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека прокоментував спаринг з «Аустрією» (3:0). Про це він розповів офіційному сайту клубу.

«Ми зустрілися з дуже агресивною командою, яка не давала багато вільного простору між лініями. Показали відмінну інтенсивність, особливо в першому таймі, і багато інших позитивних якостей.

Матч дав чудову інформацію на майбутнє. Новачки прекрасно інтегруються в колектив. Важливо було подивитися, наскільки хорошою при такій складності гри буде їхня відповідь на поле, і я залишився дуже задоволений роботою хлопців.

Ми відпрацьовуємо перехід з оборони в атаку, і сьогодні було кілька епізодів, де ми перенесли його на поле. Однак це лише одна сторона гри. Ми також чудово проявили себе в інших моментах, зокрема зазначу дії в захисті - солідарність і взаємодопомога.

Читайте також: Футбол: бразильці "Шахтаря" розгромили віденську "Аустрію"

Мораес дуже розумний і досвідчений футболіст, а зараз починає розуміти нашу гру. Фернандо ще досить молодий, проте дивує мене тим, як швидко схоплює потрібну інформацію. Він знає зони, де потрібно прийняти м'яч, де в принципі потрібно перебувати на полі.

З Данченко ми вже прекрасно знайомі - Олег був на найвищому рівні. Майкон мав мало ігрового часу: був травмований і вперше зіграв у матчі, хоча теж добре себе проявляє, як і інші хлопці - Тотовицький, Болбат і Пихальонок. Я задоволений усіма», - сказав Фонсека.

Нагадаємо, наступний спаринг на зборі в Австрії «Шахтар» зіграє 9 липня. Суперник – голландський «Вітесс».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-