Хацкевич: Че Че грає практично без втрат, дуже здорово тримає позицію

Хацкевич: Че Че грає практично без втрат, дуже здорово тримає позицію

Укрінформ
Тренерський штаб отримав достатньо інформації після двох спарингів.

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував спаринг з «Тяньцзінь Цюаньцзянь» (3:3). Про це він розповів офіційному сайту клубу.

«Завдання на два дні ігор було отримати рівномірне навантаження, відчути один одного. Можливо, в середині поля ми зробили інші поєднання, тут у нас вибір більше, перевірити, хто і як взаємодіє. Кожна гра інформативна. Зараз розберемо матчі, розставимо акценти, що у нас виходило, а над чим ще необхідно попрацювати. Ці два спаринги на це і були спрямовані.

Яке враження залишає Че Че (бразильський новачок «Динамо» - Укрінформ)? Практично без втрат грає, дуже здорово тримає позицію, розганяє атаки. Я питав, яка позиція для нього рідна - вище під нападаючим або з глибини. Він сказав, що з глибини.

Читайте також: Футбол: "Динамо" зіграло у результативну нічию з китайським клубом "Тяньцзінь Цюаньцзянь"

Завтра у нас одноразова робота, більше відновлювального плану. Сьомого числа ми проведемо вже дворазову роботу. Але та група, яка гратиме восьмого числа, проведе дворазову, але легшу по навантаженню, роботу.

Починаючи з наступного матчу, ми даватимемо футболістам більше ігрового часу, а заміни проводити вже по тому, як хто грає протягом матчу», - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, наступний спаринг на зборі в Австрії «Динамо» зіграє 8 липня. Суперник – швейцарський «Люцерн».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-