Дебютний

Дебютний "Петропавлівський напівмарафон" пройде під Києвом 15 липня

Укрінформ
На саму маківку літа, 15 липня, у Києво-Святошинському району відбудеться Перший "Петропавлівський напівмарафон" зі стартом та фінішем на автодромі "Чайка".

Як повідомив під час сьогоднішньої прес-конференції у столиці організатор спортивної акції, президент бігового клубу Sport club scientists Андрій Блануца, очікується, що учасниками цієї події стануть близько тисячі симпатиків здорового бігу, передає кореспондент Укрінформу.

"В нашому клубі бігом займаються співробітники Національної академії наук України. "Петропавлівським напівмарафоном" ми, так би мовити, об'єднали науку та масову физкультуру. Хочу дуже подякувати за допомогу Петропавлівсько-Борщагівській сільській раді та мецетату, президенту Федерації боксу України Володимиру Продівусу за допомогу в організації півмарафону, який, крім усього, приурочений до 100-річчя створення П'єром де Кубертеном оди "О спорт - ти мир", - зазначив Блануца.

Він також розповів, що окрім "класичного" напівмарафону (21 км 97,5 метра), відбудуться  суміжні забіги - на 10, 4,5 (скандинавська ходьба) та 2 км, дитячі старти, а також півмарафонна естафета. 

Читайте також: Українці здобули чотири нагороди на міжнародному марафоні в Каунасі

Очікується, що на дистанцію дебютного "Петропавлівського напівмарафону" 15 липня вийдуть відомі українські майстри бігу - призер нью-йоркского марафону Тетяна Кузіна та її чоловік Олександр, учасники Олімпіад Іван Гешко і Світлана Шмідт, чемпіон України з гірського бігу Сергій Попов та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-