Лев залишається тренером збірної Німеччини з футболу

Лев залишається тренером збірної Німеччини з футболу

Укрінформ
Нова мета - перемогти на Євро-2020.

Незважаючи на провальну гру німецької футбольної збірної на чемпіонаті світу-2018, її головний тренер Йоахім Лев, який заявив після матчу з Південній Кореї про можливість своєї відставки, залишиться на посаді. Про це у вівторок повідомляє таблоїд Bild.

«Лев продовжуватиме працювати головний тренером бундестім», - інформує видання.

Для прийняття такого рішення 58-річному тренеру знадобилося 5 днів. Як зазначається, раніше Лев запевняв, що продовжить тренувати збірну до закінчення контракту в 2022 році, і він своє слово тримає, хоча і було у нього «величезне розчарування» після програшу і вильоту збірної ФРН з ЧС.

У вівторок Німецька федерація футболу підтвердила це спільно прийняте рішення.

Читайте також: Футбольна збірна Німеччини вибачилася перед уболівальниками

Лев пообіцяв проаналізувати помилки зі своїми підопічними і зробити висновки з того, що сталося вже до початку нового футбольного сезону. Новий сезон розпочнеться для бундестім 6 вересня грою проти Франції. Метою ж тренера і гравців є завоювати титул чемпіонів Європи в 2020 році.

Як раніше повідомляв Укрінформ, збірна ФРН з футболу вибачилася перед уболівальниками за провальну гру на чемпіонаті світу-2018. Жодного разу в історії німецька збірна так рано не залишала змагання, навіть не подолавши груповий етап.

Ольга Танасійчук, Берлін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-