Віце-президент ФІБА-Європа: Україна має пріоритетне право на проведення Євробаскету

Віце-президент ФІБА-Європа: Україна має пріоритетне право на проведення Євробаскету

Укрінформ
В Олімпійському домі відбулася робоча зустріч очільника Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки з президентом Європейської федерації баскетболу (ФІБА-Європа) Тургаєм Демірелем.

Сторони обговорили стан та подальші перспективи розвитку баскетболу в Україні. Крім того, Демірель зазначив, що наша країна може стати господаркою чемпіонату Європи 2021-го або 2025 років, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

"Нині формат проведення Євробаскету змінено, отож господарями найближчих чемпіонатів Європи - 2021 чи 2025 років - можуть стати відразу 4-5 країн. Україна, яка отримувала цю почесну місію ще у 2015-у, однак, на жаль, не змогла нею скористатися, зберігає за собою пріоритетне право стати господаркою турніру. Настільки швидко, наскільки відчує готовність країни та національної збірної", - сказав Тургай Демірель.

Читайте також: Баскетбол: став відомий розклад ігор збірної України у 2 раунді відбору на чемпіонат світу-2019

У зустрічі також взяли участь віце-президент ФІБА-Європа, член виконкому НОК України та президії Федерації баскетболу України (ФБУ), олімпійський чемпіон Олександр Волков, президент ФБУ Михайло Бродський та генеральний секретар федерації Володимир Драбіковський.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-