Кращий український стрибун у висоту Богдан Бондаренко може пропустити цей сезон

Кращий український стрибун у висоту Богдан Бондаренко може пропустити цей сезон

Укрінформ
Процес відновлення після операції затягується.

Стрибун у висоту Богдан Бондаренко розповів про процес відновлення після травми стопи і про плани на цей сезон. Про це пише видання «Сегодня».

«Взимку робили операцію на коліні і планували зовсім невеликий період часу для відновлення - операція була досить проста. Але реабілітація затягнулася і зайняла, напевно, в три рази більше часу, що не дозволило підійти до сезону в належному стані.

Поки не повернувся до тих кондицій, які хотілося б бачити. Тому зміцнюю слабкі місця і виходжу на кращу фізичну форму.

Читайте також: Українська атлетка виграла «бронзу» міжнародних змагань

Лікарі кажуть, що є певний ресурс стрибків. Грубо кажучи, проблема в стопі - наприклад, вона може зробити ще 500-1000 стрибків. І ми не хочемо цей ресурс витрачати даремно на тренуванні - краще стрибки використовувати на змаганнях», - розповів Бондаренко.

За словами українського легкоатлета, він може взагалі пропустити цей сезон і чемпіонат Європи-2018 заради підготовки до чемпіонату світу-2019 і Олімпіади-2020.

Нагадаємо, що в минулому році Бондаренко пошкодив голеностоп. Певний період реабілітації українець провів в Естонії. Поки в стрибках у висоту серед чоловіків Україну представляє лише Андрій Проценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-