Хацкевич: Контракти з Дегтярьовим і Гує не підписані, усе залежить від їх роботи на австрійському зборі

Хацкевич: Контракти з Дегтярьовим і Гує не підписані, усе залежить від їх роботи на австрійському зборі

Укрінформ
Головний тренер «Динамо» розповів про потенційних новачків команди.

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич розповів про перспективи нападника Максима Дегтярьова і захисника Папи Гує залишитися в команді. Про це повідомляє видання «Спорт Експрес в Україні».

«Дегтярьов контракту поки не підписував: все залежатиме від того, як він покаже себе на австрійському зборі. Білоног провів з нами тиждень, але на його позиції у нас є хлопці і молодше, і перспективніше. Хльобасу же клуб пропонував продовжити контракт, але він відмовився.

Наскільки Гує потрібен «Динамо», покаже збір, протягом якого ми проведемо ще кілька спарингів, а в тренувальному процесі буде більше тактичної спрямованості. Поки я можу вам сказати, що Папа Гує пройшов медогляд - і питань до нього по цій частині у нас не виникло.

Читайте також: Київське "Динамо" вирушило на збір до Австрії

Я бачив його тільки в тренувальному процесі, а щоб бачити, чи він підходить команді, потрібно подивитися футболіста в іграх. На зборі випаде така можливість», - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, «Динамо» перебуває на тренувальному зборі в Австрії з двома потенційними новачками Дегтярьовим і Папа Гує. Нападник Максим Дегтярьов минулий сезон провів у ФК «Полтава», а 34-річний сенегальський захисник Папа Гує у 2017 році грав за «Астану».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-