Баскетболіст збірної України Пух Джетер: Ми маємо дотримуватися власних ігрових принципів

Баскетболіст збірної України Пух Джетер: Ми маємо дотримуватися власних ігрових принципів

Укрінформ
Плеймейкер збірної України з баскетболу, натуралізований уродженець США Пух Джетер поділився очікуваннями від майбутніх матчів відбору на чемпіонат світу-2019 проти Туреччини та Латвії.

Він, зокрема, зазначив, що наша команда має інформацію про суперників, з якими важливо дотримуватися власних ігрових принципів, повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України. 

"На нас чекають важливі гри, для виходу на чемпіонат світу потрібні перемоги. Тренери дали інформацію про суперників, а ми маємо продовжувати дотримуватися власних ігрових принципів. Пам'ятаю, як ми перемогли Туреччину на чемпіонаті світу, а Сашко Мішула провів тоді видатну гру. Причому виграли ми матч без Сергія Гладиря. А ось латвійці на чемпіонаті Європи 2013-го нас розгромили, але в наступному матчі з сербами ми здобули важливу перемогу... Хочу, щоб з латвійцями у неділю ми зіграли з такою ж енергією, як під час нашої лютневої зустрічі в Ризі. Постійно тримаю в голові майбутні матчі", - зазначив баскетболіст.

Читайте також: Баскетбол: Кравцов прокоментував запрошення Михайлюка до клубу НБА

Нагадаємо, що гостьова зустріч проти  Туреччини розпочнеться у четвер, 28 червня, о 20.00. У неділю, 1 липня, у київському Палаці спорту відбудеться поєдинок підопічних Євгена Мурзіна проти баскетболістів Латвії (початок о 16.00). Ці матчі у прямому ефірі транслюватиме телеканал Хsport. 

Турнірна таблиця у групі В ЧС-2019 перед двома заключними турами 1-го етапу відбору: Україна - 7 очок, Туреччина - 6, Латвія - 6, Швеція - 5.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-