Пляжний футбол: Україна виграла перший відбірковий етап Євроліги-2018

Пляжний футбол: Україна виграла перший відбірковий етап Євроліги-2018

Укрінформ
Збірна України з пляжного футболу здобула третю перемогу поспіль і посіла перше місце у групі 2 Дивізіону А на першому відбірковому етапі Євроліги-2018 у Баку (Азербайджан).

Після стартового успіху в матчі проти команди Швейцарії та перемоги у серії пенальті над збірною Італії підопічні Євгена Варениці у заключному матчі взяли гору над командою Німеччини - 4:3, повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

На 5-й хвилині німці вийшли вперед - влучним ударом відзначився Саша Вейрау. Наприкінці першої третини поєдинку Роман Пачев відновив рівновагу, а на початку другої Юрій Щериця забив другий м'яч. 2:1. Однак не встигли підопічні Євгена Варениці відсвяткувати успіх, як Крістіан Бірман знову встановив паритет - 2:2.

У третьому періоді суперники спочатку обмінялися голами. У складі "синьо-жовтих" відзначився Олександр Корнійчук, для якого цей гол став п'ятим на турнірі. За збірну Німеччини дубль оформив Крістіан Бірман. 3:3. Але, на відміну від учорашнього дня, до додаткового часу, а тим більше до серії пенальті справа не дійшла. За дві хвилини до фінального свистка Роман Пачев приніс  українцям перемогу - 4:3.

Читайте також: Пляжний футбол: Україна обіграла Італію у кваліфікації Євроліги-2018

Отже, незалежно від результату останнього поєдинку Італія - Швейцарія, збірна України стала переможцем групи і зробила вагому заявку на вихід до Суперфіналу Євроліги-2018. 

Фото beachsoccer.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-