"Шахтар" навчатиме дітей із Львівської та Франківської областей грати у футбол

Укрінформ
 Shakhtar Social, компанія ДТЕК та адміністрація Львівської обласної ради підписали меморандум про співпрацю.

Згідно з документом, спільна робота розгорнеться у рамках проекту масового футболу для дітей від 6 до 12 років "Давай, грай!". Він охопить населені пункти Львівської (м. Червоноград, смт Добротвір) та Івано-Франківської (м. Бурштин, с. Демешківці) областей, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Проект базується на кількох правилах, основне - діти від 6 до 12 років отримають можливість тренуватися на нових футбольних майданчиках абсолютно безкоштовно. Навчатимуть та тренуватимуть дітей волонтери клубу. Shakhtar Social створить необхідні умови для занять: забезпечить дітей інвентарем, підготує наставників-волонтерів", - уточнив керівник служби зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ футбольного клубу "Шахтар" Андрій Бурлаков.

Як зазначив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, "Давай, грай!" - це соціальний проект, який "привертає увагу дітей до заняття спортом, допомагає їм розвивати свої таланти і вести здоровий спосіб життя".

Читайте також: "Шахтар" вже заробив понад €40 млн у Лізі чемпіонів УЄФА сезону-2018/19

Директор з питань регіональної політики ДТЕК Енерго Тетяна Оверіна зазначила, що всього лише 20% дітей в Україні займаються спортом і це дуже мало. "За рік ми плануємо побудувати 10 футбольних майданчиків в Україні", - повідомила вона.

Фінансову частину зобов'язань проекту візьмуть на себе ДТЕК та Львівська облрада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-