Гонщик

Гонщик "Астани" Гривко виграв роздільний старт чемпіонату України

Укрінформ
Гонщик "Астани" Андрій Гривко вперше з 2013 року приїхав на чемпіонат України і вшосте в кар'єрі завоював майку національного чемпіона в гонці з роздільним стартом. 

Гонщик команди WorldTour "Астана", який на національній першості представляє Миколаїв, швидше за всіх подолав 40-кілометрову трасу в околицях міста Богуслав (Київська область). Про це повідомляє XSPORT

Андрій Гривко переміг з результатом 52:20, вигравши у другого місця більше двох хвилин.

"Срібло" чемпіонату України дісталося киянину Михайлу Кононенку (+2: 41), "бронзу" виборов одесит Олександр Головаш (+2: 43). Олександр Поливода, який захищав чемпіонську майку, став п'ятим, програвши переможцю 4 хвилини.

Зазначимо, що в кінці травня Гривко виступав на Туре Бельгії. В роздільній гонці українець став другим, а в загальному заліку посів 5 місце.

Читайте також: У Києві відбулося шоу від Shell з участю команди Формули 1 Scuderia Ferrari

Також нагороди чемпіонату України розіграли і жінки. Перемогу в гонці на 25 км здобула Валерія Кононенко (результат - 32:51). Другою стала Олена Шарга (+1: 09), третьою - Ольга Шекель (+1: 48). Євгенія Висоцька, яка два роки поспіль ставала абсолютною чемпіонкою країни, посіла 6 місце (+2: 24).

Фото: niknews.mk.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-