Стаховський: У чвертьфіналі з Томпсоном сподіваюся показати гідну гру

Стаховський: У чвертьфіналі з Томпсоном сподіваюся показати гідну гру

Укрінформ
Український тенісист Сергій Стаховський поділився думками про свою перемогу над американцем Кевіном Кінгом (6:4, 6:0) у 2-у раунді турніру ATP серії Challenger Tour в Ілклі (Велика Британія) із призовим фондом 127 тис євро.

Киянин сподівається у наступному, чвертьфінальному, поєдинку проти першого номера "посіву" австралійця Джордана Томпсона показати не менш гідну гру, повідомляє BTU.org.ua. 

"За рахунком, можливо, мій другий матч здається більш легким, ніж перший, але такого відчуття на корті не було, - розповів Стаховський. - У першому сеті Кінг грав добре, можна сказати, що мені пощастило зробити легкий брейк, оскільки суперник припустився двох подвійних і одієї невимушеної помилок. У другій партії я став краще грати на задній лінії. Тепер з приводу чвертьфіналу. Востаннє ми зустрічалися на "челленджері" у В'єтнамі, і я програв у трьох сетах. Джордан - відмінний гравець. Він австралієць, значить знає, як грати на швидких кортах. Це буде цікавий матч. Сподіваюся, що у чвертьфіналі зможу показати таку ж гру, як і з Кінгом".

Читайте також: Стаховський вийшов до чвертьфіналу тенісного турніру в Англії

Нагадаємо, що у 2-у колі Джордан Томпсон взяв гору над японцем Хірокі Морія - 6:2, 6:2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-