Бабич:

Бабич: "Маріуполь" добре підготується до стилю гри шведського "Юргордена"

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Маріуполь" Олександр Бабич прокоментував результат жеребкування у Лізі Європи, за результатами якого першим суперником клубу стане шведський "Юргорден".

Олександр Бабич, зокрема, зазначив, що його команда щойно розпочала вивчення суперника, але він впевнений, що "Маріуполь" буде готовий до стилю гри "Юргордена".

"Ми щойно почали займатися вивченням суперника. Але всім відомо, що більшість шведських команд сповідують силовий футбол, думаю, в тому числі й "Юргорден". І якщо "Юргорден" посів третє місце в своєму чемпіонаті, то це вже говорить про силу опонента.

Хоча, впевнений, "Маріуполь" буде готовий до такого стилю гри суперника. У нас є свої плани для цього протистояння. У будь-якого супротивника є сильні і слабкі сторони, так що постараємося якомога краще підготуватися до цих ігор", - сказав Бабич в коментарі zbirna.com

Читайте також: Футбол: визначився суперник "Маріуполя" у 2 раунді кваліфікації Ліги Європи

Нагадаємо, 20 червня у швейцарському Ньйоні відбулося жеребкування другого відбіркового раунду Ліги Європи УЄФА, де виступить український футбольний клуб "Маріуполь". Суперником азовців став бронзовий призер чемпіонату Швеції "Юргорден" зі Стокгольма. Перший матч за вихід до третього раунду відбору команда Олександра Бабича зіграє 26 липня в Швеції, поєдинок у відповідь - 2 серпня в Україні.

Фото: fcmariupol.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-