Гвоздик: Усик більш швидкий і переможе Гассієва за очками

Гвоздик: Усик більш швидкий і переможе Гассієва за очками

Відео
Укрінформ
"Тимчасовий" чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі український боксер Олександр Гвоздик поділився думками щодо майбутнього фіналу WBSS між Олександром Усиком і Муратом Гассієвим.

Олександр Гвоздик, зокрема, вважає українця Олександра Усика більш швидким і прогнозує його перемогу над російським боксером за очками.

"Мені цікаво, як Олександр боксуватиме. Він може боксувати так, що просто може його зводити до школи. Але якщо він обере тактику, як з Бріедісом, то важко, напевно, буде. З’явиться можливість його підловити. А так мені здається, Олександр на ногах по швидкості набагато краще. Ставлю на Олександра, думаю, переможе за очками", - сказав Гвоздик в інтерв’ю програмі "Отдушивдушу".

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, 18 червня стало відомо місце проведення фінального бою Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) в першій важкій вазі між українським чемпіоном WBC і WBO Олександром Усиком і чемпіоном WBA і IBF російським боксером Муратом Гассієвим. Боксерський поєдинок Усик (14-0, 11 КО) – Гассієв (26-0, 19 КО) відбудеться 21 липня в Москві на головній критій арені міста - спортивному комплексі "Олімпійський". На кону стоятимуть пояси WBС, WBO, WBA, IBF, а також пояс журналу The Ring, статус абсолютного чемпіона світу і кубок Мухаммеда Алі. 

Читайте також: Боксери Усик і Гассієв домовились вже і про бій-реванш

Олександр Гвоздик, у свою чергу, за рішенням WBC, має домовитися про бій з канадцем Адонісом Стівенсоном до 29 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-