Мурзін вимагає агресивності від гравців збірної України з баскетболу

Мурзін вимагає агресивності від гравців збірної України з баскетболу

Укрінформ
Національна чоловіча збірна України з баскетболу провела двогодинне тренування напередодні контрольних поєдинків зі збірною Ізраїлю.

У тренуванні 19 червня в СК Меридіан взяли участь 13 гравців збірної України: Зайцев, Пустозвонов, Крутоус, Кравцов, Рябчук, Бєліков, Мішула, Бобров, Пустовий, Лукашов, Петров, Конєв, Конате. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Під час тренування підопічні Євгена Мурзіна відпрацьовували швидкий відрив, працювали над покращенням командного захисту.

Коментуючи підготовку до спарингів в Ізраїлі, головний тренер чоловічої збірної України з баскетболу Євген Мурзін зазначив, що у команди вже є добра фізична форма і тепер потрібно працювати над більш агресивною грою в захисті та нападі.

"До Ізраїлю не їдуть Конате і Крутоус, усі інші їдуть. Приєднаються до команди Олександр Липовий і Юджин Джеттер. Відчуваю, що на сьогодні хлопці вже набрали фізичні кондиції. Я тепер вимагаю від них додати в агресивності. Коли є добра фізична форма, вже можна вимагати жорсткості у захисті, швидкості і жорсткості у нападі. Ми дещо змістили акценти, бо у збірній контактний баскетбол – кість у кість, доводиться битися за кожний сантиметр паркету і саме від гри у захисті залежатиме результат", - сказав Мурзін.

Читайте також: Мурзін: Усі основні баскетболісти збірної України гратимуть у відборі ЧС-2019

Вранці 20 червня українські баскетболісти вирушать до Ізраїлю, де зіграють два спаринги з місцевою національною збірною. Перший матч відбудеться 22 червня і буде відкритим для глядачів. 23 червня гра відбудеться за зачиненими дверима.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-