Еліна Світоліна: Намагаюся бути більш агресивною і домінуючою в грі

Еліна Світоліна: Намагаюся бути більш агресивною і домінуючою в грі

Укрінформ
Перша "ракетка" України тенісистка Еліна Світоліна поділилася очікуваннями від майбутнього старту на турнірі WTA в Бірмінгемі.

Еліна Світоліна, зокрема, зазначила, що працює над тим, щоб бути більш агресивною і домінуючою в грі.

"Я працюю над тим, щоб бути більш агресивною і домінуючою в грі. Моя подача зараз краще, ніж раніше, те ж саме і з форхенда і бекхенда. Я відчуваю себе сильніше, рухаюся краще, відчуваю себе більш зрілим гравцем, ніж раніше", - цитує Світоліну БТУ.

Нагадаємо, свій перший матч після поразки в третьому раунді Відкритого чемпіонату Франції - Ролан Гаррос - в Парижі 23-річна українська тенісистка проведе на трав'яному Прем'єрі в Бірмінгемі. Еліна Світоліна посіяна на турнірі Nature Valley Classic під другим номером, а її першою суперницею 19 червня стане 55 "ракетка" світу Донна Векич з Хорватії.

Читайте також: Еліна Світоліна випробувала тенісні корти в Бірмінгемі

Змагання у Бірмінгемі передують двом іншим стартам на траві: другому Прем'єру в Істборні на наступному тижні та третьому Мейджору сезону - Вімблдону, який почнеться в липні.

Коментуючи майбутній виступ на Вімблдоні, Світоліна зазначила, що це буде її перший виступ на турнірі після переїзду до Лондона.

"Це буде вперше, коли я гратиму на Вімблоне з того часу, як переїхала до Лондона. Впевнена, що від цього буде почуття, що це більше як домашній турнір. Як я ставлюся до білого дрес-коду? Вімблдон - це місце, де правила досить суворі, і я думаю, що це частково і робить цей турнір таким особливим", - сказала Світоліна.

Фото: Jimmie48 Photography

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-