Гендиректор

Гендиректор "Зорі": Питання трансферу Луніна вирішиться за кілька днів

Укрінформ
Генеральний директор луганського футбольного клубу "Зоря" Сергій Рафаїлов поділився найближчими планами команди і розповів про деякі кадрові питання у складі команди.

Сергій Рафаїлов, зокрема, зазначив, що мета команди на сезон-2018/19 - вийти в груповий етап Ліги Європи.

"Наша мета - увійти в число призерів наступного чемпіонату і спробувати вийти в груповий етап Ліги Європи. Шанси є, хоча склад учасників відбору досить серйозний. Реформи, спрямовані УЄФА на модернізацію єврокубків, в більшій мірі, пішли на посилення Ліги Європи. Тепер команди відбору Ліги Чемпіонів, які програли, виходять до наступного кваліфікаційного етапу Ліги Європи. Склад дуже сильний. Але шанси є і, думаю, футболісти це розуміють.

Познайомилися з новачками, які на сьогоднішній день вже підписали контракти. Це Заур Махарадзе і Леван Арвеладзе. Присутні на тренуванні Дмитро Хомченовський і Віталій Вернидуб. Спілкувалися з президентом клубу Євгеном Борисовичем Геллером, з Юрієм Миколайовичем Вернидубом і прийшли до думки, що нам потрібні ці два футболісти. Так само, як і Микита Каменюка. У нас є ще і В'ячеслав Чечер. Дуже досвідчений гравець. Думаю, що сплав молодості і досвіду принесуть той результат, який нам потрібен. З Русланом Бабенко ми достроково розірвемо контракт, і він залишить розташування команди.

Матчі Ліги Європи проводити в Запоріжжі? Хотілося б вийти до групового етапу, і заявили ми "Славутич-Арену" саме на груповий етап. Вийдемо ми туди чи ні - покаже час. УЄФА до всього підходить вкрай ретельно, тому вже зараз ми повинні позначити стадіон на групову стадію. Ведемо роботу з УЄФА в електронному вигляді, посилаємо фотографії, постійно листуємося. Близькі до того, що якщо наша команда вийде в групу Ліги Європи, то матчі пройдуть в Запоріжжі. У цьому сезоні ми починаємо з третього відбіркового раунду і точно гратимемо в Запоріжжі", - цитує Рафаїлова прес-служба ФК "Зоря".

Також гендиректор "Зорі" торкнувся питання трансферу голкіпера Андрія Луніна.

"Дуже багато клубів до нас зверталося. Велися і ведуться переговори. І півгодини тому мені дзвонили. Багато хто хоче мати в своєму складі молодого і талановитого воротаря. Переговори тривають. Буквально день-два і все може вирішитися", - зазначив Рафаїлов.

Читайте також: Мадридський "Реал" є головним претендентом на українця Луніна - ЗМІ

Нагадаємо, гравці луганського футбольного клубу "Зоря" розпочали підготовку до нового сезону 18 червня. До 30-го червня команда працюватиме в Запоріжжі, після чого планує зіграти контрольний матч, а з 1 липня готуватиметься до чемпіонату в Словенії, де пробуде до 14 липня. За цей час підопічні Юрія Вернидуба проведуть 5 матчів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-