Борсук про старт в Євролізі-2018: Завдання збірної України в Баку - перемога

Борсук про старт в Євролізі-2018: Завдання збірної України в Баку - перемога

Укрінформ
Капітан збірної України з пляжного футболу Ігор Борсук поділився очікуваннями від майбутнього виступу на першому відбірковому етапі Euro Beach Soccer League 2018.

Ігор Борсук, який повернувся до лав збірної України після півторарічної перерви, зокрема, зазначив, що головне для команди зараз - згуртуватися заради однієї ідеї та рухатися разом за чітко визначеним планом.

"Чесно кажучи, неймовірно скучив за збірною України, за хлопцями, за великими турнірами на піску. Тому в команду повернувся з хорошим настроєм, адже минулий рік пропустив, і зараз докладу всіх зусиль і вміння, щоб здобути максимум перемог. Головне зараз - усім хлопцям згуртуватися заради однієї ідеї та рухатися разом за чітко визначеним планом. Атмосфера всередині команди робоча, всі горять бажанням успішно стартувати в Євролізі-2018. Наші тренери перед збором визначили плани, і тепер на тренуваннях награємо схеми, відпрацьовуємо стандартні положення і гру в четвірках. Я бачу в очах хлопців, що всі в передчутті старту збірної України в Євролізі.

Суперники всі добротні і майстеровиті. Швейцарія на чолі зі Станковичем і Оттом дуже сильна, вони грають в атакувальний футбол. Італія — ​​це прагматична і в'язка збірна, з якою нам завжди дуже важко грати. Німеччина прогресує з року в рік, зараз у них є свій лідер - Крістіан Бірман.

Завдання в Баку - перемога на цьому етапі. Всі розуміють, що буде непросто, але перемога нам практично гарантує перепустку в Суперфінал в Італії. Отже, всі хлопці налаштовуються на бій в кожному окремо взятому матчі, і всі з нетерпінням чекають старту збірної України в Євролізі. Із приводу спеки - взагалі немає проблем, у нас організм звик до будь-яких труднощів. Плюс тренерський штаб зараз проводить тренування якраз у середині дня, щоб ми максимально пристосувалися. Я впевнений, що разом ми будемо грізною силою в Баку", - розповів Борсук в інтерв'ю прес-службі АПФУ.

Читайте також: Пляжний футбол: Варениця назвав склад збірної України на відбір Євроліги-2018

Нагадаємо, перший відбірковий етап Євроліги-2018 з пляжного футболу відбудеться 22 - 24 червня в Азербайджані. Збірна України вирушить до Баку 21 червня і вже наступного дня розпочне офіційний сезон матчем проти сьомої команди світу за рейтингом FIFA/BSWW - збірної Швейцарії. У суботу, 23 червня, відбудеться поєдинок проти Італії (п'ята позиція у світовому рейтингу). Завершить етап у Баку збірна України 24 червня матчем проти Німеччини, яка посідає 34 місце у світовому рейтингу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-