Кайоде: В УПЛ кожен футболіст прагне показати все, на що здатний

Кайоде: В УПЛ кожен футболіст прагне показати все, на що здатний

Укрінформ
Нігерійський форвард донецького футбольного клубу "Шахтар" Оларенваджу Кайоде поділився очікуваннями від нового сезону.

Оларенваджу Кайоде, зокрема, зазначив, що щасливий стати повноцінним членом донецької команди на 5 років і з нетерпінням чекає матчів Ліги чемпіонів УЄФА.

"Я підписав контракт на п'ять років і щасливий, що тепер є повноцінним членом команди. Хочу допомогти клубу завоювати багато трофеїв і, звичайно, забити якомога більше голів. З нетерпінням чекаю матчів Ліги чемпіонів. Це мрія кожного футболіста, я не виняток. Зроблю все від мене залежне, щоб заслужити шанс і виступити на турнірі. І, нарешті, зазначу, що радий грати під керівництвом Паулу Фонсеки, він відмінний тренер", - цитує Кайоде офіційний сайт ФК "Шахтар".

Також Кайоде поділився думками щодо чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги.

"Українська Прем'єр-ліга - непростий турнір. Тут зібрані хороші команди, а кожен футболіст прагне показати все, на що здатний. Я теж постараюся продемонструвати високий рівень. Уболівальники "Шахтаря" найкращі. Хочу, щоб вони знали: я їх дуже ціную і вдячний за виявлену любов. Обіцяю докласти максимум зусиль для того, щоб радувати їх своєю грою і забитими м’ячами", - сказав Кайоде.

Читайте також: "Шахтар" викупив трансфер футболіста Кайоде у "Манчестер Сіті"

Нагадаємо, донецький футбольний клуб "Шахтар" викупив у англійського "Манчестер Сіті" трансфер форварда Оларенваджу Кайоде. У складі "Шахтаря" 25-річний форвард став чемпіоном України і володарем Кубка-2018, після чого висловив бажання залишитися з донеччанами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-