Марокко подасть заявку на проведення чемпіонату світу-2030 з футболу

Марокко подасть заявку на проведення чемпіонату світу-2030 з футболу

Укрінформ
Представник Африканської конфедерації футболу Марокко після невдалої спроби отримати право прийняти світову першість у 2026 році подасть заявку на проведення ЧС-2030.

Таке рішення уряд Марокко прийняв вже наступного дня після голосування, за яким XXIII чемпіонат світу з футболу в 2026 році пройде в США, Мексиці і Канаді. Про це повідомляє ESPN.

"Марокко підготує свою заявку на проведення турніру 2030 року", - сказав на брифінгу прес-секретар Мустафа Ель Хальфі.

Він також заявив, що Марокко реалізовуватиме ті проекти, які були включені до заявки на проведення мундіалю в 2026 році, незважаючи на поразку.

Нагадаємо, чемпіонат світу з футболу в 2026 році пройде в США, Мексиці і Канаді. За спільну заявку трьох членів конфедерації футболу Північної і Центральної Америки та країн Карибського басейну (КОНКАКАФ) проголосувала більшість делегатів 68-го конгресу Міжнародної федерації футболу (ФІФА) в Москві,

Читайте також: Чемпіонат світу з футболу в 2026 році пройде в США, Мексиці і Канаді

На проведення чемпіонату світу 2026 року також претендував представник Африканської конфедерації футболу Марокко, для якого це була п'ята спроба отримати право прийняти світову першість - раніше країна безуспішно боролася за проведення турніру в 1994, 1998, 2006 і 2010 роках.

Фото: facebook.com/officielfrmf

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-