Футбол:

Футбол: "Десна" підписала Філіппова ще на 2 роки

Укрінформ
Кращий бомбардир чернігівського футбольного клубу "Десна" Олександр Філіппов продовжив контракт з клубом.

Нова угода розрахована на два роки, а ігровий номер у Філіппова залишається незмінним – 10. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Десна".

Коментуючи підписання нового контракту, Олександр Філіппов зазначив, що не вагався, оскільки йому подобаються і перспективи клубу, і відношення вболівальників, і сам Чернігів.

"Я провів в складі Десни вже два сезони, і обидва сезони були для нас історичними – "срібло" та "бронза" чемпіонату Першої ліги. Впевнений, ми готові до більших звершень, мені подобається "Десна", мені подобаються перспективи клубу, і я в захоплені від Чернігова та місцевих вболівальників. Так як нас підтримують в Чернігові, мало де підтримують в Україні. Тому особливих вагань не було – керівництво клубу запропонували продовжити угоду і я, звісно порадившись із сім’єю, погодився на пропозицію", – сказав Філіппов.

Читайте також: Футбол: екс-форвард "Чорноморця" Ковалець може перейти до "Десни"

Нагадаємо, 26-річний український футболіст Олександр Філіппов прийшов до "Десни" в липні 2016 року і провів у складі команди 54 матчі, в яких забив 24 м’ячі. Дебютний матч в УПЛ "Десна" проведе 25 липня в Чернігові проти чемпіона України донецького "Шахтаря".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-