Пустовий: Збірна України з баскетболу готова вирішувати поставлені завдання

Пустовий: Збірна України з баскетболу готова вирішувати поставлені завдання

Відео
Укрінформ
Центровий іспанського "Обрадойро" і національної збірної України з баскетболу Артем Пустовий поділився очікуваннями від майбутніх спарингів із Чехією та Ізраїлем в рамках підготовки до відбору на ЧС-2019.  

Артем Пустовий, зокрема, зазначив, що національна команда має достатньо часу для підготовки, а контрольні матчі з Чехією та Ізраїлем допоможуть зігратися та відпрацювати комбінації в ігровому режимі.

"Ми готові вирішувати поставлені завдання. Усі хлопці зібралися, як і в минулі роки. У нас дружній колектив, зараз ще трохи потренуємося і взагалі будемо "вирішувати справи". Тренуватимемося майже місяць - 20 днів. Це взимку був всього лише тиждень, а зараз у нас є більше часу підготуватися, розібрати гравців. Контрольні матчі з Чехією та Ізраїлем допоможуть нам знайти зіграність, відпрацювати комбінації в ігровому режимі - це буде корисно для нас.

Фізичний стан після важкого сезону? Важко, але тим, хто закінчив сезон в травні, дали трохи відпочити. Зараз усе нормально - готові працювати далі", - цитує Пустового прес-служба Федерації баскетболу України.

Відео інтерв’ю:

Читайте також: Баскетбол: чоловіча збірна України провела відкрите тренування у Пущі-Водиці

Нагадаємо, підопічні Євгена Мурзіна працюють у київській Пущі Водиці з 5-го червня. Збори присвячені підготовці команди до чергових матчів відбору на чемпіонат світу з Туреччиною (28 червня, Анкара) і Латвією (1 липня, Київ). Перший контрольний поєдинок у рамках підготовки збірна України зіграє на виїзді з чехами вже найближчої суботи, 16 червня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-