Че Че: Дякую

Че Че: Дякую "Палмейрасу", але в "Динамо" я отримаю новий виклик - виступати в Європі

Відео
Укрінформ
Новачок київського футбольного клубу "Динамо" бразильський футболіст Че Че попрощався зі своїм колишнім клубом "Палмейрас" перед тим, як вирушити до Києва.

Півзахисник Данило Невес (Че Че) на прощальній прес-конференції в академії "Палмейраса", зокрема, заявив, що прийняв рішення про перехід до київського клубу "Динамо" після розмови з екс-захисником "біло-синіх" Данилою Сілвою.

"Я щасливий, що одного разу на мене, хто був практично ніким, звернув увагу такий клуб, як "Палмейрас". Не стану говорити, що я вже став кимось значним, але серйозно виріс, як гравець, в цій команді. Озираючись назад, я згадую тільки хороше, і моя любов до команди залишиться назавжди. Хочу подякувати всім уболівальникам, які завжди підтримували мене і дуже просили не залишати команду. Це дуже зворушливо, але настав момент, коли я повинен прийняти новий виклик - виступати в Європі. У мене не було мети будь-що-будь залишити "Палмейрас", але коли надійшла пропозиція від "Динамо", я поговорив з Данилою Сілвою, який пояснив мені, чому він сам свого часу перейшов до київської команди, і зрозумів, що це буде правильний вибір", - цитує Че Че football.ua

Читайте також: Київське "Динамо" і бразилець Че Че підписали контракт на 5 років

Відео прес-конференції:

Нагадаємо, 25-річний бразильський футболіст Че Че, який виступав за "Палмейрас" два сезони (112 матчів, 5 голів і титул чемпіона Бразилії), підписав з "Динамо" п'ятирічний контракт і гратиме в складі київської команди під номером 6.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-