Бокс: Головкін битиметься з Альваресом 15 вересня

Бокс: Головкін битиметься з Альваресом 15 вересня

Укрінформ
Чемпіон світу в середній вазі за версіями WBC, WBA і IBO казахстанський боксер Геннадій Головкін домовився із мексиканцем Саулом Альваресом про бій-реванш. 

Боксерський поєдинок Головкін (38-0-1, 34 КО) - Альварес (49-1-2, 34 КО) відбудеться 15 вересня 2018 року. Про це повідомив промоутер мексиканського боксера Оскар Де Ла Хойя у соцмережі.

Нагадаємо, нещодавно чемпіон світу в середній вазі за версіями WBC, WBA і IBO казахстанський боксер Геннадій Головкін втратив пояс IBF через відмову провести обов’язковий захист титулу проти українця Сергія Дерев'янченка. Головкін всіляко уникав поєдинку з Сергієм Дерев'янченком (12-0, 10 КО), з яким він мав боксувати ще 5 травня, однак отримав відстрочку від IBF і вийшов в ринг на бій проти Ванеса Мартиросяна (36-4-1, 21 КО), який не був санкціонований IBF.

Читайте також: Відібраний у Головкіна титул IBF мають розіграти Джейкобс і Дерев'янченко

Команда Головкіна не приховувала, що наступним суперником у середній вазі буде мексиканець Сауль Альварес, а поєдинок запланований на вересень 2018 року. Проте і бій Головкін - Альварес знаходився на межі зриву, оскільки сторони не могли дійти згоди щодо розподілу гонорару. Перший бій між боксерами відбувся у вересні минулого року і завершився внічию.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-