Баскетбол: капітан збірної України Кравцов приєднався до команди

Баскетбол: капітан збірної України Кравцов приєднався до команди

Укрінформ
Капітан чоловічої національної збірної України з баскетболу В’ячеслав Кравцов прибув до тренувального табору і розпочав підготовку разом з командою.  

31-річний центровий, який провів минулий сезон у турецькому "Ескішехірі", приєднався до збірної України з баскетболу в підготовці до матчів третього вікна кваліфікації чемпіонату світу–2019. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Термін прибуття Кравцова до тренувального табору збірної України був узгоджений із головним тренером збірної раніше і чітко дотриманий.

Найближча домашня гра збірної України відбудеться 1 липня у київському Палаці спорту, поєдинок Україна - Латвія розпочнеться о 16.00. Завтра, 14 червня, у МТА відбудеться прес-конференція збірної України, в якій візьме участь В’ячеслав Кравцов.

Читайте також: Мурзін: українські баскетболісти проведуть спаринги з чехами та ізраїльтянами

Нагадаємо, збірна України з баскетболу готується до матчів третього вікна кваліфікаційного турніру на чемпіонат світу-2019. Кандидати до національної команди збираються на тренувальній базі МТА під Києвом. План підготовки передбачає товариські матчі з чехами та ізраїльтянами. 28 червня підопічні Євгена Мурзіна зіграють зі збірною Туреччини в Анкарі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-