Лопетегі залишив збірну Іспанії з футболу за день до старту чемпіонату світу-2018

Лопетегі залишив збірну Іспанії з футболу за день до старту чемпіонату світу-2018

Оновлено
Укрінформ
Хулен Лопетегі залишив пост головного тренера збірної Іспанії з футболу.

Про це на прес-конференції заявив президент Королівської іспанської федерації футболу (RFEF) Луїс Рубіалес, повідомляє Укрінформ.

Читайте також: "Реал" виплатить €2 млн клаусули Лопетегі в збірній Іспанії

Днем раніше мадридський "Реал" оголосив про підписання трирічного контракту з 51-річним Лопетегі. Передбачалося, що фахівець прибуде в розташування клубу після чемпіонату світу, який пройде в Росії з 14 червня по 15 липня.

Президент Королівської федерації футболу повідомив, що хоча тренер мав право на ведення перегорів з «Реалом», про них організації не було відомо.

Ім'я нового наставника національної команди поки не уточнюється, проте раніше ЗМІ говорили про можливе призначення на цю посаду спортивного директора збірної Фернандо Йєрро.

Хулен Лопетегі раніше працював в резервній команді «Реала», з 2008 по 2009 рік. Потім він очолював юнацькі та молодіжні команди Іспанії, а перед роботою з основною збірною два сезони займав посаду тренера в «Порту».

На чемпіонаті світу суперниками збірної Іспанії по групі В стануть Португалія (15 червня), Іран (20 червня), Марокко (25 червня).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-