Збірна України з пляжного футболу розпочала підготовку до відбору Євроліги-2018

Збірна України з пляжного футболу розпочала підготовку до відбору Євроліги-2018

Укрінформ
Збірна України з пляжного футболу розпочала підготовку до першого відбіркового етапу Євроліги-2018.

Перше тренування збірна України з пляжного футболу провела в столичному Гідропарку. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

У тренуванні на піску київської "Гідропарк-арени" взяли участь не всі гравці збірної, на яких розраховує тренерський штаб. Проте, голкіпери Віталій Сидоренко та Володимир Гладченко, польові гравці Ігор Борсук, Олександр Корнійчук, Максим Войток, Дмитро Медвідь, Іван Глуцький та Юрій Щериця працювали з повною віддачею.

Остаточний склад збірної України тренери оголосять у п’ятницю, 15 червня. Капітаном команди у сезоні-2018 буде Ігор Борсук.

Головний тренер збірної України з пляжного футболу Євген Варениця, коментуючи початок збору, зазначив, що команда тренується в саму спеку, щоб звикнути до тих погодних умов, які будуть під час виступів на відборі Євроліги-2018.

"Ми спеціально з Миколою Костенком вирішили призначити час усіх тренувань до вильоту до Азербайджану на 13.00, щоб наші хлопці змогли якнайкраще адаптуватися до полуденної спеки. За прогнозами, у дні проведення першого відбіркового етапу Євроліги-2018 у Баку температура становитиме 27 - 30 градусів, а ми граємо всі денні матчі", - сказав Варениця.

Читайте також: Пляжний футбол: збірна України обіграла "Ураган" у товариському матчі

Цього тижня "синьо-жовті" продовжать тренування в Гідропарку та чекатимуть на інших виконавців. У найближчі вихідні футболісти проведуть матчі в Києві, а наступного тижня зберуться знову. Виліт до Баку на перший відбірковий етап Євроліги-2018 з пляжного футболу заплановано на 21 червня, а свій перший матч на турнірі українці проведуть 22-го числа проти збірної Швейцарії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-